Kartónové krabice rýchlouzatváracie

Zrušiť vybrané parametre

Zlepšováky našich rýchlouzatváracích krabíc zrýchlia balenie vašich zásielok. Ušetríte až 60 % času oproti baleniu so štandardnými kartónovými krabicami, keď je nutné napr. zalepiť dno krabice dodatočnou lepiacou páskou. Príjemcovia vašich zásielok navyše iste ocenia komfortné rozbaľovanie vďaka odtrhávacej páske. Rýchlouzatváracia krabice sú teda ideálnym riešením pre zasielanie z e-shopov.

  • Samosvorné (automatické) dno – stačí zatlačiť na boky krabice a dno sa za sekundu zloží, a to vďaka špeciálnemu konštrukčnému riešeniu dna krabice.
  • Zabudovaná lepiaca páska na jednoduché a rýchle uzavretie bez potreby dodatočných samolepiacich pások. Dve lepiace pásky pre spätné zaslanie nájdete v krabiciach BALBOX Speed 3VVL. Žiadne ďalšie dodatočné samolepiace pásky nie sú potrebné.
  • Odtrhávacia páska na pohodlné rozbalenie zákazníkom. Na otvorenie krabice teda nie sú potrebné žiadne ostré nástroje.
Ako vybrať krabicu

Pre ľahký a odolný tovar vyberajte krabice z trojvrstvovej vlnitej lepenky, ktoré sú aj lacnejšie. Pre ťažšie a krehké zásielky použite krabice z päťvrstvovej vlnitej lepenky. Určite nezabudnite na výplňové materiály, ktoré produkty ochránia pred potlačením vo vnútri obalu. Ďalšie rady a inšpiráciu pre balenie nájdete v našich článkoch.

Zrušiť vybrané parametre Nenašli ste, čo ste hľadali? Napíšte nám